TessaSchouten

Vlijt en Phoenix 8

2411 WT Bodegraven

T 0634005445

E info@tessaschouten.nl

©2019 Tessa Schouten Please notice that all designs that are placed on this website are protected by copyright. Sharing images is only approved when linking back and crediting tessaschouten.nl. Thank you for sharing! All Rights Reserved


Realisatie door
SG-ITSolutions
Bekker Websolutions

Who i am

“Het meest waardevolle wat een ontwerper kan doen is zijn klant inspireren”

– Tessa Schouten, designer

 

“Dit is wat mij triggert om elke uitdaging aan te gaan. Het voelt niet als een beroep maar het is een passie. Wat je alleen kunt zeggen als je de schoonheid inziet van een gebouw met de gedachte dat een een mooi patroon zou kunnen zijn, je decors van films interessanter vindt als de verhaallijn en midden in de nacht wakker schrikt van een goed idee.”

 

Tessa schouten is een in Bodegraven gevestigde ontwerper die eigenlijk alles aanpakt zolang ze haar creativiteit kwijt kan. Dit was de reden dat ze na het behalen van haar diploma aan het Grafisch Lyceum te Utrecht in 2010 een andere kant van de designindustrie wilde leren kennen. Vooral met als doel om een veelzijdige vormgever te worden waarbij de kwaliteiten verder strekken als alleen een mooi 2D ontwerp ontwikkelen. Door haar tijd op Academie Artemis hogeschool voor styling en vormgeving te Amsterdam leerde ze meer over marktontwikkeling, trens, patronen en materiaalontwerp. Elk ontwerp is een nieuw podium, waarbij mogelijkheden eindeloos zijn en elk idee niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook alle zintuigen geprikkeld worden en hoe toepasbaar het wordt in verschillende disciplines als ruimte, mode en media fotografie.

tessa